Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

INFOCONTUR Zalau firme 5439

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Zalau (Romania) / (alege oras)

FIRMA

INFOCONTUR srl

SJ / Zalau
S.C. INFOCONTUR S.R.L. este o companie dinamica a carei activitate vizeaza organizarea cursurilor autorizate de formare professionala, specializare si perfectionare din diverse domenii precum si vanzarea de tehnica de calcul si prestari servicii in domeniul soft si retele de calculatoare.
La INFOCONTUR clientul este intotdeauna pe primul loc. Construim relatii de afaceri bazate pe incredere, corectitudine si deschidere - relatii in care toate partile au de castigat. Clientii nostri includ firme de prestigiu din toate domeniile de activitate, persoane fizice (adulti, adolescenti si copii).
INFOCONTUR desfasoara cursuri de zi (OPEN) cu o durata de 3 luni, care presupun deplasarea cursantilor la sediul companiei si frecventarea cursurilor pe intreaga lor perioada. Echipa INFOCONTUR se poate deplasa, de asemenea, la sediul companiilor interesate, inclusiv in alte localitati pentru desfasurarea cursurilor pentru minimum 10 participanti. Oferta educationala de tip OPEN a INFOCONTUR contine 6 tipuri de cursuri de specializare si perfectionare, la care se adauga module complementare care pot fi atasate, la cerere, oricarui stagiu de pregatire. Toate cursurile organizate de INFOCONTUR pot fi adaptate in functie de nevoile de instruire ale organizatiilor si livrate in sistem LA CERERE, la sediul clientului pentru grupe compuse din minimum 8 cursanti.
Lectorii societatii au o mare experienta in domeniu, fiind licentiati in materiile pe care le predau, avand in completarea studiilor diplome Postuniversitare, Masterat, examinator ECDL, etc. Totodata precizam ca societatea dispune de laboratoare moderne dotate cu aparatura de ultima generatie.
La absolvire se elibereaza Certificate de Calificare autorizate la nivel national si European, firma fiind autorizata de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului in una din meseriile mentionate mai sus.

Deasemenea comercializam o gama larga de calculatoare, imprimante, fax, multifunctionale, xerox si componente ( memorii, harddiscuri placi video, retea, memorii flash, CDROM, DVDROM, etc.) noi si second hand. la cele mai mici preturi si executam service autorizat in domeniul calculatoarelor si retele.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
INFOCONTUR

REPREZENTANTE FIRMA
INFOCONTUR

CONTACT FIRMA
INFOCONTUR

  • Adresa: zalau str. M.Eminescu nr.14
  • Telefon: 0260612899, 0740212617
  • Fax: 0260612899
  • Persoana: Marius Vulpe
  • Email: infocontur@yahoo.com
  • Web: http://

TAGURI INFOCONTUR

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare